Форум журнала „СТЕНА”

Объявление

Внимание! Вышел № 1-2 (2010) журнала «СТЕНА»! Качайте тут скачать

Журнал «Стена» предлагает вам новую услугу, теперь вы можете заказать журнал «Стена» по почте оплатив квитанцию через банк. Вы можете заказать любое количество и любой номер. Цена одного номера 15 грн + услуги почтовой связи 5 грн. Для заказа журнала, а также получения дополнительной информации – пишите на e-mail: stena@meta.ua с пометкой (журнал по почте). Детали тут

Приглашаем Вас вступить в группу В Контакте посвященную журналу «СТЕНА» http://vkontakte.ru/club9686406

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум журнала „СТЕНА” » НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ УКРАЇНИ (АБІТУРІЄНТУ) » Коледж міжнародної торгівлі

Коледж міжнародної торгівлі

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Приватний вищий навчальний заклад
Коледж міжнародної торгівлі

заснований Українською академією зовнішньої торгівлі в 2001 році
входить до навчально-наукового комплексу “Інтеграція” у складі Українського державного університету фінансів та міжнародної торгівлі (державний ВНЗ IV рівня акредитації Міністерства фінансів України)

Директор: Паренюк Н.Л.
Навчальний заклад I рівня акредитації
Ліцензія: АВ №301613 від 06.02.2007

Спеціальності:
- Економіка підприємства
- Правознавство

Вступні іспити (для вступників 9-10 кл.): економіка підприємства – математика, українська мова та література, правознавство – основи правознавства, українська мова та література.
На ІІ курс приймаються випускники з необхідною сумою балів, зазначених у сертифікаті Українського центру оцінювання якості освіти. Для учнів 9-10 класів надаються освітні навчально-методичні послуги.
Випускники Коледжу згідно комплексу з Університетом після складання одного фахового іспиту зараховуються до Українського державного університету фінансів та міжнародної торгівлі на ІІІ курс.

Форма навчання: денна.
Вартість навчання (на рік) – 15 000 грн.

01601, м. Київ, вул. Чигоріна, 57, к. 108
Тел. (044) 285-84-69. Факс. (044) 529-20-70
м. Печерська, м. Дружби Народів

ПОДРОБИЦІ ЧИТАЙТЕ НА СТОРІНКАХ ЖУРНАЛУ "СТІНА"
http://www.ukrosvita.at.ua/kyzt.gif

0

2

ого, при такому університеті гріх не вчитися. Мій батько знає ректора університету, каже - гарний чоловік, порядний, а значить і заклад в нього добрий, адже усі знають прислівя про рибу

+1

3

Таня Штука написал(а):

ого, при такому університеті гріх не вчитися

:yep:

0

4

Я знаю цей коледж - гарне місце (було, зараз не знаю))))

0

5

Я как раз в УГУФиМТе учусь. ))))))

0

6

Инфи написал(а):

Я как раз в УГУФиМТе учусь. ))))))

У Покрещука? И как???

0

7

Пока не жалуюсь.  ;)

0

8

Инфи написал(а):

Пока не жалуюсь

:D

0

Вы здесь » Форум журнала „СТЕНА” » НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ УКРАЇНИ (АБІТУРІЄНТУ) » Коледж міжнародної торгівлі